gelukkig-nieuwjaar

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, wij wensen alle liefhebbers en bezoekers van onze website een goed en gezond 2018 en dat we met z'n allen maar mogen gaan genieten van mooie aankomsten en geweldige resultaten. 

Ondanks dat het eigenlijk een stille periode hoort te zijn met de duiven, zijn we toch druk bezig geweest. Diversen bonnenverkopingen gehad, waar enorm veel tijd in is gaan zitten mede door een technische storing bij de website. Maar vooralsnog lijkt alles redelijk goed afgehandeld te zijn, maar het heeft behoorlijk wat voeten in de aarde gehad.

Bertram heeft het vlieghok in Swifterbant aangepast met betrekking tot de verluchting, en we zullen zien of de duiven hier baat bij hebben. Ook hebben alle vliegduiven hun verplichte enting inmiddels gehad, en zijn ze weer gekoppeld voor de 1e kweekronde. De jongen die geboren gaan worden zullen allemaal weer te bewonderen zijn op de voorjaarsbeurs in Houten die op 3 en 4 maart gehouden zal worden.

Met betrekking tot de kweekduiven, geen nieuw materiaal aangeschaft, dezelfde duiven als in 2017 zullen het weer moeten gaan doen, al worden er wel enkele omgekoppeld. Voor de lijst met kwekers kunt u elders op deze site terecht inclusief afstamming. Deze zullen ergens in februari gekoppeld gaan worden.

Sportgroeten Bertram en Patrick